Nätverksträffar i Qdent och webinarer

Vi ses online!

Våra nätverksträffar online, upplever många av er som en bra form att ha nätverk på. Det innebär att du kan sitta i en skön stol bakom din dator på jobbet och lyssna samt ställa frågor, eller sitta hemma i din favoritfåtölj och ”bara” följa med och ta del av bra information. 

1 feb

Nätverksträff Qdent

2 feb

Webinar ALMA eTand

14 mars

Webinar ALMA Administration

28 mars

Nätverskträff Qdent

9 maj

Webinar ALMA Journal

6 sept

Webinar ALMA eTand

19 sept

Nätverksträff Qdent - Boka här

23 okt

Webinar ALMA Administration - Boka här

8 nov

Nätverksträff Qdent - Boka här

28 nov

Webinar ALMA Journal - Boka här


Våra tidigare onlineträffar har blivit mycket uppskattade så 2023 års nätverksträffar i Qdent samt webinar med olika teman kommer precis som  tidigare att hållas online. Ovan ser du datumen som det går att anmäla sig till. 

Då vi kör online kan du vara med oavsett vart i landet du befinner dig. Eventet är kostnadsfritt och vi har ett begränsat antal platser att erbjuda, så vänta inte med din anmälan.

Du behöver en dator och en mikrofon samt webb-kamera på din dator. Har du en bärbar PC finns detta med automatik. Har du en stationär dator kan du behöva kontrollera så det finns ljud och mikrofon och eventuellt beställa till en webbkamera.

Har du inte de tekniska förutsättningarna för att vara med på onlineträffarna? Vill du hellre boka en tid för utbildning? Precis som vanligt är du välkommen att höra av dig till oss på supporten så kan vi hjälpa dig att boka en tid. Med vår hjälp kan du göra en hand-lingsplan som du kan arbeta efter på din klinik.

Varmt välkomna med er bokning!


ALMASOFT
046-23 81 80
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

©  ALMASOFT. All rights reserved.

Webbsida skapad av Joomlaproffs