Utbildningar

Våra utbildningar passar lika bra till nya användare som vill lära sig grunderna i något av våra system, som till vana användare som vill bli lite vassare och lära sig tips och trix för att hitta bästa möjliga arbetsflöde. Välj vilket upplägg som passar dig bäst, så levererar vi.

För bokning, ring 046-23 81 80

Telefonutbildning

Våra uppskattade telefonutbildningar passar både nya ALMA användare och dig som snabbt vill lära dig mer om de olika funktionerna i ALMA eller Qdent. Vi kopplar upp oss över internet och kan då se varandras bildskärmar samtidigt som vi pratar i telefon. Ett kostnads- och tidseffektivt sätt att få en skräddarsydd utbildning.

Ring och boka en utbildning.

Pris
1.100:-/tim. exkl. moms
1.375:-/tim. inkl. moms

Eget upplägg

Tillsammans skapar vi en utbildning för dig och dina medarbetare efter era behov och möjligheter. Vi kan exempelvis fördjupa oss och gå igenom arbetsflöden för er som arbetar med journaldelen i ALMA eller Qdent. Passa på i samband med andra utbildningar, klinikmöten eller kick-off. Välj den utbildningsform som passar er bäst. Det kan exempelvis vara i en datorsal, på praktiken eller en kursresa. I Sverige eller utomlands, du bestämmer och vi levererar.

Pris
Enligt offert

Trimma ditt ALMA

Använd ditt ALMA på ett effektivare sätt och efter era behov. Genomgång av till exempel ekonomiska rapporter, system och journalinställningar, säkerhet – såsom inloggning samt backup. Tips och trix för ett effektivare användande av ALMA. Antingen möts vi ute hos er på praktiken eller så tar vi det över telefon samtidigt som vi kopplar vi upp oss över internet och kan se varandras bildskärmar. Du väljer det som passar er bäst. Resekostnader tillkommer vid utbildning på praktiken.

Pris
1.100:-/tim. exkl. moms
1.375:-/tim. inkl. moms

2-dagars kurs Qdent

I denna kurs får du möjligheten att arbeta med en fördjupning av klinikens kvalitets- och ledningsarbete. Inför kursen gör vi en behovsanalys över hur du arbetar idag och kommer fram till realistiska mål. Vid detta tillfälle ger vi även tips på hur du kan förbereda dig för att få ut det mesta av våra gemensamma dagar. Delar av dagarna kommer vi arbeta i mindre grupper. Vid intresse kontakta oss för mer information.

Allmänna bokningsregler

Regler för 2 och 3-dagskurser och Eget upplägg. Anmälan är bindande. Kursavgift skall vara betald 20 dagar innan respektive kurs. ALMASOFT förbehåller sig rätten att ställa in kurser. I händelse av att kurs ställs in, återbetalas erlagd kursavgift till fullo.

Bokning

För bokning, ring 046-23 81 80.

ALMASOFT | Kyrkostigen 5 247 62 Veberöd | 046-23 81 80 | 556484-4115 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
©  ALMASOFT. All rights reserved.

Webbsida skapad av Joomlaproffs