Kontaktformulär

Kontakta oss

PDF

logo v1 RGB

Gör tandläkarens vardag enklare

Vi på ALMASOFT har nu ett samarbete med Dental Media, som erbjuder tjänster för att underlätta din kliniks vardag. De har ett spännande koncept som vi tror kan gagna många av våra kunders verksamhet.

Det här är Dental Media!

Dental Media i samarbete med Almasoft erbjuder diverse tjänster för att underlätta din kliniks vardag. Vi ser bland annat till att din tandläkarstol ständigt är bokad med nöjda patienter. En nöjd patient är en mycket värdefull ambassadör mot andra patienter. Vi vet att de flesta klinikägare/tandläkare föredrar att göra det de är bäst på = laga tänder. Vi däremot älskar siffror, statistik och data, vilket om det används på rätt sätt kan vara otroligt värdefullt för din klinink.

Låt oss hjälpa dig att finna nya patienter och öka din omsättning så du kan anställa fler medarbetare och förenkla din vardag.

Läs mer och anmäl ditt intresse här

BOOST - Riskfri och effektiv marknadsföring med patientgaranti – No Cure, No Pay. Boosta din klinik och få så många nya patienter du är i behov av. Våra lokala kampanjer på sociala medier aktiverar den andel av befolkningen (ca 40%) som inte har varit hos tandläkaren under lång tid. Huvudparten av patienterna är behandlingskrävande och vi garanterar att du får dina marknadsföringspengar tillbaka minst 3 gånger om.