Kontaktformulär

Kontakta oss

PDF

 portico web3

ALMA kurser

ALMA - kurser och telefonutbildning

Med våra programutbildningar kan du som ny ALMA användare komma igång snabbt och enkelt. Men kurserna är även för dig som redan använder våra program och vill arbeta mer effektivt i ALMA.

3-dagskurs Italien

3-dagskurserna hålls på resorten Portico di Romagna, Italien. En liten by som gränsar till Toscana med vacker natur där god mat och dryck är heligt och vällagat med traditioner. Vi går igenom de olika delarna i ALMA och fördjupar oss i arbetsflöden, verksamhetsstyrning, kvalitetsarbete och konceptet eTand med olinetidbok. Läs mer här!

Telefonutbildning

Våra uppskattade telefonutbildningar passar både nya ALMA användare och dig som snabbt vill lära dig mer om de olika funktionerna i ALMA. Vi kopplar upp oss över internet och kan då se varandras bildskärmar samtidigt som vi pratar i telefon. Ett kostnads- och tidseffektivt sätt att få en skräddarsydd utbildning. Läs mer här!

Pris
980:-/tim. exkl. moms.
1.225:-/tim. inkl. moms.

Eget upplägg

Tillsammans skapar vi en utbildning för dig och dina medarbetare efter era behov och möjligheter. Vi kan exempelvis fördjupa oss och gå igenom arbetsflöden för er som arbetar med journaldelen i ALMA. Passa på i samband med andra utbildningar, klinikmöten eller kick-off. Välj den utbildningsform som passar er bäst. Det kan exempelvis vara i en datorsal, på praktiken eller en kursresa. I Sverige eller utomlands, du bestämmer och vi levererar. Läs mer här!

Pris
Enligt offert

Trimma ditt ALMA

Använd ditt ALMA på ett effektivare sätt och efter era behov. Genomgång av till exempel ekonomiska rapporter, system och journalinställningar, säkerhet – såsom inloggning samt backup. Tips och trix för ett effektivare användande av ALMA. Antingen möts vi ute hos er på praktiken eller så tar vi det över telefon samtidigt som vi kopplar vi upp oss över internet och kan se varandras bildskärmar. Du väljer det som passar er bäst. Resekostnader tillkommer vid utbildning på praktiken. Läs mer här!

Pris
980:-/tim. exkl. moms.
1.225:-/tim. inkl. moms.

Allmänna bokningsregler

Regler för 3-dagskurser och Eget upplägg. Anmälan är bindande. Kursavgift skall vara betald 20 dagar innan respektive kurs. ALMASOFT förbehåller sig rätten att ställa in kurser. I händelse av att kurs ställs in, återbetalas erlagd kursavgift till fullo.

Bokning

Boka direkt via vår eButik eller ring 046-23 81 80.