Almasoft Event och Utbildning


Med våra programutbildningar kan du som ny ALMA användare komma igång snabbt och enkelt. Men kurserna är även för dig som redan använder våra program och vill arbeta mer effektivt i våra system ALMA och Qdent.

Kurser under pandemin

Vi har planerat några kurstillfällen på Arilds Vingård under hösten och hoppas dessa kan genomföras. Se information nedan.

Så fort läget förändras kommer vi återigen arrangera event och hålla utbildningar på plats hos er, hos oss på Almasoft eller på annan plats.

Håll avstånd, håll i och håll ut.

3-dagars kurs Italien, Alma eller Qdent
Inga fasta kurser kommer att bokas för år 2021.

3-dagskurserna hålls på resorten Portico di Romagna, Italien. En liten by som gränsar till Toscana med vacker natur där god mat och dryck är heligt och vällagat med traditioner. Vi går igenom de olika delarna i ALMA och fördjupar oss i arbetsflöden, verksamhetsstyrning, kvalitetsarbete och konceptet eTand med olinetidbok.

2-dagars kurs Qdent

I denna kurs får du möjligheten att arbeta med en fördjupning av klinikens kvalitets- och ledningsarbete. Inför kursen gör vi en behovsanalys över hur du arbetar idag och kommer fram till realistiska mål. Vid detta tillfälle ger vi även tips på hur du kan förbereda dig för att få ut det mesta av våra gemensamma dagar. Delar av dagarna kommer vi arbeta i mindre grupper. Vid intresse kontakta oss för mer information.

Eget upplägg

Tillsammans skapar vi en utbildning för dig och dina medarbetare efter era behov och möjligheter. Vi kan exempelvis fördjupa oss och gå igenom arbetsflöden för er som arbetar med journaldelen i ALMA eller Qdent. Passa på i samband med andra utbildningar, klinikmöten eller kick-off. Välj den utbildningsform som passar er bäst. Det kan exempelvis vara i en datorsal, på praktiken eller en kursresa. I Sverige eller utomlands, du bestämmer och vi levererar.

Pris
Enligt offert

Trimma ditt ALMA

Använd ditt ALMA på ett effektivare sätt och efter era behov. Genomgång av till exempel ekonomiska rapporter, system och journalinställningar, säkerhet – såsom inloggning samt backup. Tips och trix för ett effektivare användande av ALMA. Antingen möts vi ute hos er på praktiken eller så tar vi det över telefon samtidigt som vi kopplar vi upp oss över internet och kan se varandras bildskärmar. Du väljer det som passar er bäst. Resekostnader tillkommer vid utbildning på praktiken.

Pris
980:-/tim. exkl. moms
1.225:-/tim. inkl. moms

Allmänna bokningsregler

Regler för 2 och 3-dagskurser och Eget upplägg. Anmälan är bindande. Kursavgift skall vara betald 20 dagar innan respektive kurs. ALMASOFT förbehåller sig rätten att ställa in kurser. I händelse av att kurs ställs in, återbetalas erlagd kursavgift till fullo.

Bokning

För bokning, ring 046-23 81 80.

ALMASOFT | Kyrkostigen 5 247 62 Veberöd | 046-23 81 80 | 556484-4115 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
©  ALMASOFT. All rights reserved.

Webbsida skapad av Joomlaproffs